PDF könnyen

PDF ellenőrzés
PDF javítás
PDF konvertálás


10 fajta ellenőrzés
18 féle konverzió
Miért a PressPdf?

Mert napi problémákra ad egyszerű és gyors megoldást nyomdai pdf-ek esetén. Egy feltöltéssel minden művelet használható. Az eredmény folyamatosan ellenőrizhető.

Kinek készült?

Mindenkinek aki profi nyomdai pdf-et szeretne készíteni. Lehet nyomdai szakember vagy lelkes amatőr aki saját anyagát szeretné nyomdába adni.

Miért különleges?

Mert professzionális megoldást kínál szinte minden problémára, melyek a nyomdába kerülő pdf-ek esetén előfordulnak.

Feltöltés
Ellenőrzés

RGB CMYK színtér ellenőrzés Megfelelő a színtér? Megmutatja a Pdf-ben lévő képek, grafikai elemek, betűk színtereit. CMYK, RGB, GRAY, pantone vagy más szeparált szín.

PDF színei, színterei : CMYK, RGB, GRAY, Pantone

Ellenőrzés

Panton, elkülönített színek listája Vannak a Pdf-ben panton vagy szeparált színek? Az elkülönített színek listáját adja meg a pdf-ben. Ez lehet pantone vagy valamilyen elkülönített szín. Panton szín esetén a színt is megmutatja.

PDF szeparált színek, pantone színek

Ellenőrzés

Fotó minőségének ellenőrzése. DPI felbontás Megfelelő képek felbontása? A nyomtatandó dokumentum fotóinak minőségéről ad tájékoztatást dpi-ben. Megmutatja, hogy hány darab fotó felbontása esik 1-75 dpi, 75-150 dpi, 150-200, 250-300 dpi közé.

Képek felbontása dpi-ben


Ellenőrzés

Beágyazott ICC színprofil Van-e ICC profil a pdf-ben? Milyen típusú színprofilt tartalmaz a Pdf? A beágyazott ICC színprofilok listája és adatai.

Pdf ICC színprofilja

Ellenőrzés

Kifutó, vágott méret, vágójelek Van-e a pdf-nek vágott mérete? A teljes méret és vágott méret mm-ben. Több oldalas anyag estén áttekintést ad az oldalak méreteiről.

Vágott méret és kifutó ellenőrzése

Ellenőrzés

CMYK 4 színes fekete betű A fekete betű 100% fekete vagy CMYK összetevőket is tartalmaz.

Fekete betűk ellenőrzése

Ellenőrzés

Beágyazott betűk Miden betű adatait tartalmazza a dokumentum? Megadja a nem beágyazott betűk listáját.

Beágyazott betűk

Ellenőrzés

Rétegek Egy vagy több rétegből áll a pdf?

Rétegek

Ellenőrzés

CMYK festékterhelés Nyomdai alapszínként használt CMYK festékek együttes legnagyobb megengedhető mennyisége.

Festékterhelés

Ellenőrzés

Pdf/x nyomdai szabvány A nyomdai anyag a pdf/x szabvány szerint lett létrehozva?

PDF/x szabvány

Átalakítás

CMYK RGB színtér konvertálás Ha a pdf színtere rgb, akkor a monitoron nem a végleges színek láthatók. A nyomda CMYK színekre konvertálja a dokumentumot nyomtatás előtt. Ha szeretnénk megnézni monitoron a várható eredményt, akkor a Pdf-et cmyk színtérbe kell konvertálni. Az RGB CMYk konvertálóval egyszerűen elkészíthető.

RGB CMYK konvertálás

Átalakítás

Színes pdf konvertálás szürkeárnyalatos feketére Ha csak egyszínes nyomatot szeretne és a pdf több színből áll, akkor egy kattintással egyszínű fekete szürkeárnyalatos pdf-et konvertálhat. Ez a dokumentum alkalmas fekete, szürkeárnyalatos vagy direktszínes nyomtatásra.

Color Gray konvertálás

Átalakítás

Panton konvertálás CMYK-ra Ha a dokumentum panton színt vagy más direkt színt tartalmaz akkor egyszerűen átkonvertálható CMYK formátumra.

Panton és direkt szín konvertáló

Átalakítás

CMYK betűk konvertálás 100% feketére A monitoron éles kontúros volt a fekete betű, de nyomtatásban szellemképessé vált. Sokaknak ismerős ez a történet. Ennek oka, hogy a betűk nem egyszínű feketék, hanem a négy nyomdai színből tevődnek össze. Ezzel a konverzióval könnyedén egyszínű fekete betűt konvertálunk a pdf-ben. Ez csak akkor működik, ha a betűk nem képként vannak a pdf-ben!

Négyszínes fekete betű

Átalakítás

ICC színprofil törlése Beágyazott színprofilokat a nyomdák rendszerint nem veszik figyelembe. Sokszor szükségtelen ICC profilok is találhatók a pdf-ben amire nincs szükség. A nyomdai feldolgozást nem zavarják, de növelik a dokumentum méretét.

ICC színprofil törlése

Átalakítás

Rétegek összevonása Szerkesztéskor használt rétegek a pdf készítésekor nincsenek összevonva. A rétegeket célszerű pdf készítésekor összevonni és ezzel is csökkentve a hibalehetőséget.

Rétegek összevonása

Átalakítás

Kifutó készítése, vágójelek és vágott méret Nincs előkészítve nyomdai gyártásra a nyomtatandó anyag? Nem probléma. Utólag is lehet vágójeleket, kifutót és vágott méretet készíteni. Ezzel a modullal egyszerűen tud nyomdai feldolgozásra alkalmas profi nyomdai anyagot készíteni.

Kifutó, vágójelek, vágott méret készítő

Átalakítás

Kifutó készítése, vágójelek és vágott méret Nincs előkészítve nyomdai gyártásra a dokumentum? Nem probléma. Utólag is lehet vágójeleket, kifutót és vágott méretet készíteni a nyomtatásra szánt anyagra. Ezzel a modullal egyszerűen tud nyomdai feldolgozásra alkalmas profi nyomdai anyagot készíteni.

Kifutó, vágójelek, vágott méret készítő

Átalakítás

Pdf nagyítása kicsinyítése Nem megfelelő a méret? Nem gond, egyszerűen nagyíthatunk vagy kicsinyíthetünk. Ha van vágott méret, akkor a vágott méret szerint is lehet méretezni a dokumentumot.

PDF méret átalakító

Átalakítás

Dokumentum kroppolás, kivágás Könnyedén kivághat részeket és készíthet belőle ismét nyomtatásra alkalmas dokumentumot.

PDF kroppoló

Átalakítás

Oldal törlés Egyszerűen átalakíthatja a pdf tartalmát. Oldalak törlése, oldalak beszúrása, oldalak kiemelése.

Oldalak törlése

Átalakítás

Oldal mentése Egyszerűen átalakíthatja a dokumentum tartalmát. Oldal törlése, oldal beszúrása, oldal kiemelése.

Oldalak kiemelése, mentése

Átalakítás

Oldal hozzáadása Egyszerűen átalakíthatja tartalmat. Pdf oldalainak törlése, beszúrása, kiemelése.

Oldalak hozzáadása a pdf-hez

Átalakítás

Üres oldal hozzáadása a Pdf-hez. Egyszerűen hoozáadhat üres oldalt a pdf-hez. Az üres oldal mérete egyezik a többi öldal méretével.

Üres oldal hozzáadása a PDF-hez

Átalakítás

Pdf hátterének növelése, módosítása. Ha nagyobb margót szeretne, vagy bővíteni akarja a pdf-et. Bármilyen irányban növelhető a pdf háttere.

PDF háttér növelése

Átalakítás

Jpg, tiff, png képből pdf készítése. Képek átalakítása nyomdai pdf-re. A végeredmény: cmyk pdf kifutóval és vágójelekkel.

Jpg, tiff, png kép konvártálása pdf-re

Ellenőrzés

Képek kibontása a Pdf-ből. Képek kibontása a Pdf-ből.

Képek a PDF-ből. Színtér, felbontás, méretek.

Feltöltés
Hogyan működik?

Mint egy önálló program az ön számítógépén. A fájl betöltése után több művelet elvégezhető. A műveletek eredményeit ellenőrizheti, megnyithatja a pdf-et anélkül, hogy letöltené. Elegendő a munka végeztével menteni saját gépére.

Mit kapok?

Pdf ellenőrzési lista mely kinyomtatható, pdf-be menthető. 17 önálló modul problémák megoldására. Végeredmény egy professzionális nyomdai pdf cmyk színtérrel kifutóval, vágott mérettel, vágójelekkel.

Adatai biztonsága.

A feldolgozás helye egy európai felhőben működő önálló szerver mely az európai GDPR előírásai szerint működik. Adatai 30 perc után törlődnek. Nem készül mentés és másolat a feltöltött fájlokról.